© Lohmann Sverige AB

© Lohmann Sverige AB


Navigation


Inhalt // Content


Välkommen till Lohmann Svenska!

Lohmann erbjuder högteknologisk förbindningsteknik i form av dubbelsidiga tejper, transferfilm eller reaktiva limsystem.


Även om de är osynliga finns Lohmanns limprodukter överallt. Det är en starkt växande trend inom industrin att aktivt använda lim. Limtekniken har uppenbara fördelar: den är lätt, ren och framförallt säker. Tack En tejps tack är en icke exakt definierad storhet, men generellt avses beteckningar såsom klibbig, klibbighet, initial klibbighet, initial vidhäftning eller omedelbar vidhäftning. Tack definieras kanske bäst som adhesionsgränsvärde, då man med tack avser den vidhäftningskraft som mäts efter ett helst lågt presstryck och en kort väntetid.vare den precisa vidhäftningskraften förbinds de enskilda komponenterna effektivt och med aldrig tidigare skådad precision, vilket alltid ger kunden optimala lösningar. Från limtillverkningen till processintegrationen är "The Bonding Engineers" din kompetenta kontakt. Det börjar med det internationella specifikationsarbetet, följs av den individuella produktutvecklingen och fortsätter med den innovativa limkonstruktionen. Limingenjörerna hos Lohmann Tape Group hanterar den kompletta mervärdeskedjan och möjliggör kundorienterade lösningar.

Lohmann är verksamt över hela världen och har varit aktivt också i Skandinavien sedan 1973. Lohmann Nordic försörjer länderna Sverige, Danmark och Norge med innovativa och högkvalitativa limlösningar för de mest skilda branscher. Tack En tejps tack är en icke exakt definierad storhet, men generellt avses beteckningar såsom klibbig, klibbighet, initial klibbighet, initial vidhäftning eller omedelbar vidhäftning. Tack definieras kanske bäst som adhesionsgränsvärde, då man med tack avser den vidhäftningskraft som mäts efter ett helst lågt presstryck och en kort väntetid.vare stor lagerkapacitet inom området kan vi garantera snabba leveranser till våra kunder. Kanske drar även du snart fördel av det.

 

Lohmann Image-Movie

Nyheter

Evenemang

Datum
Eventtitel
Stad
31.05.2016 - 10.06.2016
DRUPA
Print and crossmedia solutions
Düsseldorf , Germany
14.06.2016 - 16.06.2016
MD&M East 2016
Medical Design and Manufacturing East Conference & Exposition
New York, USA

 

  • Webseite_Stretcher_TheBondingEngineers_400x125_alle Sprachen

  • 0811_Webseite_Stretcher_Klebelösungen_Homepage_400x125_schweden

  • 0811_Webseite_Stretcher_Headquarters_Homepage_400x125_schwedisch

  • 0811_Webseite_Stretcher_Downloads_Homepage_400x125_schweden

  • 0811_Webseite_Stretcher_Worldwide_Homepage_400x125_schwedisch

Fusszeile // footer