Lohmann Technology Center

Obegränsat Utrymme för Innovation

Technology Center i Neuwied är den senaste innovationen i Lohmanns 165 år långa historia. Efter 2 ås byggnation kommer TEC Center officiellt att invigas under hösten 2016. Med över 1,200 m² skapar det rum för vidare innovationer från våra ”Bonding Engineers” och sätter en ny standard. Utöver stat-of-the-art laboratorier och konferensrum är också TEC Center hem för vår High Performance Coating Line (HPCL), en av världens mest moderna beläggningslinje.

High Performance Coating Line

Innovation: För våra kunder

Vår High Performance Coating Line är en av de mest mångsidiga beläggningssystemen i världen med ett tydligt fokus på maximal precision. Det är Lohmanns plattform för innovativ process och beläggningsteknologi.

I den mest moderna miljön kan produkter för tillväxtmarknader så som medicinsk, elektronik och bilindustrin implementeras. För detta syfte är hela systemet kompatibelt med renrumsproduktion. Detta gör det möjligt att hantera de mest känsliga material för att generera den mest moderna produktdesignen. Tillsammans med våra kunder strävar vi alltid efter att hitta den rätta lösningen.

Content_IMG_HPCL_Anlage.jpg

Content_IMG_HPCL_Steuerkonsole.jpg

Flyer High Performance Coating Line _en.pdf

 

Flyer HPCL

Flyer High Performance Coating Line _en.pdf

 

Vidare information can du hitta i vår

download-area.